Wilt u (beter) leren beleggen?

Leer de ins and outs van beleggen en vergroot uw winstkansen!

€149,- NU TIJDELIJK GRATIS

Volg een cursus waar en wanneer het u uitkomt!

Bepaal zelf een locatie en het tijdstip. De coaches van kennispartner Vestle verzorgen trainingen op verschillende locaties. Altijd in overleg met u!

Kleine groepen en veel persoonlijke aandacht

De cursus wordt in kleine groepen gehouden. Hiermee profiteert u van maximale aandacht. U heeft uw eigen beleggingscoach die u 1-1 coacht.

Veel ondersteuning en vervolgtrainingen

Na het volgen van de cursus kunt u blijven rekenen op de coaching van Vestle. U kunt deelnemen aan diverse vervolgtrainingen en webinars.

Kom alles te weten over de ins and outs van beleggen

Beleggen is leuk, spannend en dynamisch. U maakt tijdens deze cursus kennis met verschillende strategieën die succesvolle beleggers gebruiken. Er wordt getoond hoe u hiervoor het financiële nieuws kunt gebruiken (fundamentele analyse). U ziet ook hoe u grafieken en koersen kunt gebruiken om tot de juiste beslissingen te komen (technische analyse).

Naast theorie wordt uitgelegd hoe beleggen via een beleggingsplatform werkt. U leert dus hoe u de theorie in de praktijk kunt brengen. Tevens wordt er ingegaan op de risico’s van het beleggen en hoe u deze kunt managen. Na afloop van de cursus kunt u van onze kennispartner Vestle rekenen op veel extra educatie en begeleiding, d.m.v. vervolgtrainingen, webinars en 1-1 coaching.

U kunt de cursus beleggen op verschillende locaties volgen:

 • Amsterdam
 • Breda
 • Etten-Leur
 • Den Haag
 • Leidschendam
 • Eindhoven
 • Arnhem
 • Doorwerth
 • Utrecht
 • Rosmalen
 • Rotterdam
 • Zwolle
 • Den Bosch

De cursussen van Vestle zijn gericht op iedereen die interesse heeft om actief te gaan beleggen. Voor zowel beginnende als actieve beleggers biedt de cursus een goede kijk op beleggen in CFD's. De cursus bestaat onder andere uit de fundamentele analyse, technische analyse en het interpreteren van grafieken met indicatoren. Uiteraard wordt er ook stil gestaan bij de risico’s die u loopt bij het beleggen.

Doelgroepen voor de cursus:

 • Beginnende beleggers
 • Actieve beleggers

De cursussen zijn zo opgezet dat zowel beginnende en actieve beleggers er profijt van hebben. De beginnende belegger leert de basisbeginselen van het handelen op de beurs. Reeds actieve beleggers leren hun technieken aan te slijpen en doen wellicht nieuwe inzichten op om nog betere beleggers te worden.

Cursus

TIJDELIJK Gratis

voor beginners en gevorderden
 • Kies een dag- of avondcursus:
  09:30 - 15:00 uur
  of
  18:30 - 22:00 uur
 • Inclusief terugkomdagen
 • Persoonlijke accountmanager
 • Uitleg platform
 • Uitleg producten
 • Live trading
Aanmelden

Veel Gestelde Vragen

Waar wordt de cursus gegeven?

De cursus wordt gehouden op diverse locaties in Nederland, ook bij u in de buurt. Bij het organiseren van de cursus wordt rekening gehouden met uw voorkeur.

Hoe duur is de cursus?

De cursus kost normaal 149 euro. Om meer mensen toegang te geven tot kennis over beleggen is besloten - voor een zeer beperkte duur - de cursus tijdelijk gratis aan te bieden.

Wanneer wordt de cursus gegeven?

De cursus wordt diverse keren per maand gehouden. In samenspraak met u wordt een geschikt tijdstip (en locatie) gekozen.

Waarom zou ik deze cursus moeten volgen?

Voorop staat dat deze cursus geheel vrijblijvend is. U 'moet' uiteraard helemaal niets. De cursus is interessant indien u geen ervaring hebt met beleggen. Ook komen er regelmatig cursisten die al enige tijd ervaring hebben met beleggen, maar tot nu niet de resultaten hebben geboekt die zij hadden verwacht. In onze cursus krijgt u een frisse blik en coaching door ervaren traders. Ook maakt u contact met mede beleggers, wat kan leiden tot nieuwe contacten waarmee u tips kunt delen.

Ik heb een vraag die niet op deze pagina staat. Wie kan ik hierover mailen?

U kunt ons bereiken op info @ cursusbeleggen.nl

Ik heb al ervaring met beleggen. Is deze cursus voor mij dan wel interessant?

Sommige mensen hebben reeds ervaring opgedaan met beleggen, echter missen zij vaak een sparringpartner of coach. Tijdens de cursus krijgt u feedback en tips van een ervaren tradingscoach. Wellicht dat u hierdoor nieuwe inzichten krijgt.

Wie is Vestle?

Vestle is de handelsnaam van iCFD Limited. iCFD Limited is het nieuwste lid van de Vestle-groep, en is een geregistreerde Cyprische investeringsonderneming (CIF), gereguleerd door de Cyprische Commissie van toezicht op het effecten- en beurswezen (CySEC) met licentienummer 143/11. De Vestle Group werd opgericht in 1996 door een groep bankiers en Forex-handelaars en is nu een van de grootste en meest gerenommeerde ondernemingen in de bedrijfstak. Vestle staat geregistreerd bij de AFM (Autoriteit Financiële Markten), zie link

Wie/wat is cursusbeleggen.nl?

Cursusbeleggen.nl is een website die educatieve content aanbiedt. Dit doet zij in samenwerking met haar partners, waaronder Vestle.

Zit er een addertje onder het gras?

Er zit geen addertje onder het gras. De cursus is gratis en vrijblijvend. U wordt niet gedwongen om een product of dienst af te nemen vooraf of na afloop.

Waarom is deze cursus eigenlijk gratis?

De cursus is - tijdelijk - gratis om de toegang te vergroten tot mensen die (beter) willen leren beleggen.

Kan ik ergens ook de voorwaarden lezen voor het bijwonen van de cursus?

Jazeker. Die kunt u hier vinden: link